Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Sef tura restaurant (supervisor service staff )
Companie Internationala
6 апреля 2014
Кишинев
Profilul candidatului:
Min 1 an experienta in industria hoteliera, turism, restaurant;
Studii: Minim Liceul terminat;
Bune abilitati de comunicare in special comunicare verbala (Limba engleza este obligatorie);
Abilitati tehnice: MS Office(Excel, outlook, Word )and email/Internet;
Persoana independenta, multitasked;
Un foarte bun ascultator;
Personalitate placuta.
Responsabilitati:
Coordoneaza atat activitatea angajatilor din Restaurant pentru a asigura
servirea prompta si de calitate a tuturor clientilor (diverse nationalitati,
fiind vorba de un lant de Reastaurante in UAE – Dubai, Abu Dhabi) cat si mentinerea standardului igienic al acestuia;
Se asigura ca alimentele si bauturile comandate respecta standardele de calitate ale restaurantului;
Comunica placut si intr-o maniera agreabila cu toti clientii Restaurantului, si are abilitatea de a rezolva orice plangere venita de la acestia;
Indruma personalul de serviciu direct in metodele de abordare a clientilor, in comunicarea cu acestia;
Planifica si prioritizeaza sarcinile de lucru pentru a asigura buna functionare a Restaurantului;
Evalueaza si gestioneaza performanta personalului;
Programeaza timpul de lucru (turele) si responsabilitatile personalului;
Revizuieste operatiunile si concepe modalitati de a spori calitatea acestora;
Menține inregistrarile de inventar (echipamente, bauturi, alimente) după cum este necesar.
Beneficii:
Employment visa – este asigurata de catre angajator conform Codului Muncii UAE;
Se asigura 3 mese/zi, cazare, asigurare medicala, si un bilet de avion dus-intors pentru perioada cand
angajatul este in concediu;
Lantul de Restaurante are un sistem de evaluare a angajatilor bine construit, astfel incat promovarea se face
cu adevarat pentru angajatii care au performante.
Interviurile vor avea loc in Bucuresti, direct cu angajatorul.
Min 1 an experienta in industria hoteliera, turism, restaurant;
Studii: Minim Liceul terminat;
Bune abilitati de comunicare in special comunicare verbala (Limba engleza este obligatorie);
Abilitati tehnice: MS Office(Excel, outlook, Word )and email/Internet;
Persoana independenta, multitasked;
Un foarte bun ascultator;
Personalitate placuta.
Responsabilitati:
Coordoneaza atat activitatea angajatilor din Restaurant pentru a asigura
servirea prompta si de calitate a tuturor clientilor (diverse nationalitati,
fiind vorba de un lant de Reastaurante in UAE – Dubai, Abu Dhabi) cat si mentinerea standardului igienic al acestuia;
Se asigura ca alimentele si bauturile comandate respecta standardele de calitate ale restaurantului;
Comunica placut si intr-o maniera agreabila cu toti clientii Restaurantului, si are abilitatea de a rezolva orice plangere venita de la acestia;
Indruma personalul de serviciu direct in metodele de abordare a clientilor, in comunicarea cu acestia;
Planifica si prioritizeaza sarcinile de lucru pentru a asigura buna functionare a Restaurantului;
Evalueaza si gestioneaza performanta personalului;
Programeaza timpul de lucru (turele) si responsabilitatile personalului;
Revizuieste operatiunile si concepe modalitati de a spori calitatea acestora;
Menține inregistrarile de inventar (echipamente, bauturi, alimente) după cum este necesar.
Beneficii:
Employment visa – este asigurata de catre angajator conform Codului Muncii UAE;
Se asigura 3 mese/zi, cazare, asigurare medicala, si un bilet de avion dus-intors pentru perioada cand
angajatul este in concediu;
Lantul de Restaurante are un sistem de evaluare a angajatilor bine construit, astfel incat promovarea se face
cu adevarat pentru angajatii care au performante.
Interviurile vor avea loc in Bucuresti, direct cu angajatorul.
Адрес:
Кишинев
Дата актуализации:
6 апреля 2014
Срок размещения вакансии истёк или кандидат был найден.
Ваше резюме успешно отправлено! 🥳
Зарегистрируйтесь сейчас, чтобы отслеживать статус вашего резюме!
Доставлено
и
Просмотрено