Assistant front office manager

Elan Hotel №5004772, 21 апреля 2017
Город: Калараш
Образование: Среднее
Опыт работы: До 2 лет
Зарплата: Не указана
График: Полный рабочий день
Hotelul Elan are un loc central în una dintre cele mai prestigioase zone din Londra. La Hotelul Elans ne angajăm să încurajăm și să dezvoltăm angajații noștri într-un mediu de clasă mondială. Valorim diversitatea și șansele egale, angajând angajați din diferite țări. Elan Hotels este un loc unde așteptările mari nu sunt doar îndeplinite - sunt depășite. Este un loc de recompense remarcabile, unde talentul deschide ușile provocărilor interesante din industria ospitalității. Este un loc în care oportunitățile de carieră sunt la fel de nelimitate ca imaginația ta.

În prezent, căutăm un manager de asistență Front Office. În calitate de asistent manager de front office, rolul dvs. va implica sprijinirea Front Office Manager în managementul zilnic al departamentului de front office și a echipei care include recepția, rezervările și echipa de noapte.

Responsabilitățile dvs. includ:

Supravegherea funcționării zilnice a recepției
Asumarea responsabilității pentru rezolvarea oricăror probleme
Membrii echipei de coaching sa se imbunatateasca si sa se dezvolte.
Gestionarea departamentului în absența managerului.
Asigurarea comunicării între departamentele-cheie
Generarea de idei pentru a conduce afacerea înainte.


Candidatul trebuie să fie în măsură să demonstreze abilități puternice de conducere și să aibă capacitatea de a conduce o echipă și să încurajeze echipa dvs. de a atinge pentru a oferi un standard ridicat de servicii pentru clienți în orice moment.

Dacă sunteți interesat să faceți parte din echipa noastră de succes, atunci vă rugăm să aplicați, ne-ar plăcea să vă auzim.
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть