Manager de transport

age 46 ani

Masculin

address Călărași

250 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt o persoana muncitoare ce pot indeplini diferite sarcini. I-mi place sa lucrez acolo unde se vad rezultate alaturi de oameni prietenosi. Sunt organizat, punctual si efficient in munca. Ma asigur ca imi termin la timp munca efficient. Sunt o persoana respectuoasa si imi place sa invat lucruri noi.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Septembrie 2022 - Prezent
2 ani 1 lună

Italia, Reggio Emilia

Riciclo Solidale srl

Peste hotare

Dupa ce am facut cursul necesar cu examen final, am optinut diploma in calitate de ,,Manager de Transport'' notiona-international.Pana in prezent ma ocup si sunt respomsabil de mijloacele de transport a firmei. Suntem o agentie care se ocupa ce priveste deseurile in special cu dizarhivarea bancilor, birouirlor, avocati, notar etc. dar mai avem si magazie unde putem aloca si alte tipuri de deseuri nepericoloase. In special ma ocup de registru intrare/iesire a deseurilor, documentatia necesara a mijloacelor de transport, atat in tara cat si peste hotare daca este nevoie.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Studii: Superioare incomplete

Absolvit în: 2003

Colegiul pedagogic Calarasi

Facultatea: Muzicala

Specialitatea: Profesor de muzica

Cursuri, training-uri

Absolvit în: 1998

Manager de transport

Organizator: Transport si logistica

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Flexibil

Permis de conducere

Categoria: B

Cu automobil personal

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".