CV № 422251 din 19 mai 2024
Vânzător consultant

age 19 ani

Feminin

address Chișinău

9 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Îmi place să experimentez în bucătărie și să gătesc rețete noi și delicioase. De asemenea, mă pasionează fotografia și îmi place să surprind momente și peisaje cu aparatul meu foto. În plus, sunt un mare iubitor de natură și îmi place să fac drumeții în munți sau să fac plimbări la malul mării pentru a admira frumusețea peisajelor naturale. În timpul liber, îmi place să ascult podcasturi care mă inspiră și mă ajută să-mi dezvolt abilitățile personale. Aceste activități mă ajută să mă relaxez, să învăț lucru noi.

Vezi mai multe

Experiența profesională

August 2023 - Decembrie 2023
4 luni

Operator

Roslin

Chișinău

Pe parcursul acestei perioade, am avut oportunitatea de a interacționa cu diverse tipuri de clienți și de a rezolva diferite tipuri de probleme și solicitări. Am acumulat abilități solide în comunicarea clară și empatică, în rezolvarea rapidă a problemelor și în gestionarea situațiilor tensionate.
În cadrul activității mele ca operator call center, am fost responsabil de preluarea apelurilor de la clienți, de oferirea de suport și informații privind produsele și serviciile companiei, de rezolvarea reclamațiilor și de înregistrarea datelor în sistemele de gestionare a relației cu clienții. Am învățat cum să lucrez sub presiune, cum să rămân calm și să interpretez cerințele clienților în timp real.

Limbi

Română Fluent

Rusă Mediu

Studii: Medii de specialitate

Studiez la moment

Colegiul ,,Alexei Mateevi,,

Specialitatea: Pedagog social

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".