Angajat

age 17 ani

Masculin

address Căușeni

5 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt o persoană cum si o să mă mai repet foarte amabilă,dar foarte serios pe baza lucrului,adică știu ce înseamnă responsabilitate și prin ce se manifestă ea.Sunt o persoană comunicabila indeferent de persoană o să fac tot posibilul să găsesc o limbă comună cu ori cine indeferent de starea lui.Nu știu dacă de la asta o să am un plus dar am unele cunoștințe bazate pe domeniul IT.O să fiu recunoscător tare dacă o să-mi permiteți să-mi arăt calitățile descrise în postul de muncă.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Mai 2024 - Prezent
6 luni

Casier

Accent progres

Căușeni

Eram responsabil de curățenie,vânzări,păstrarea calmului a clienților în caz de incidente ne plăcute,făceam raportul zilnic,primeam marfă.Eu sunt o persoană dispusă de a lucra full time,nu sunt o persoană pritențioasă de a lucra de loc,sunt o persoană activă și foarte amabilă.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Engleză Elementar

Studii: Elev(ă)

Cursuri, training-uri

Studiez la moment

Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu

Organizator:

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".