LP
Chelner

age 15 ani

Feminin

address Criuleni

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt o persoană creativă și muncitoarecu o pasiune pentru explorare și învățare continuă. Îmi place să îmi petrec timpul liber cu pasiunea mea pentru artă artă , care nu numai că îmi aduc bucurie, dar și îmi dezvoltă abilități precum perseverența și creativitatea.

Cu o abordare proactivă și atitudine pozitivă, mă angajez să îmi îmbunătățesc constant abilitățile și să explorez noi oportunități. Sunt recunoscut pentru adaptabilitatea și spiritul meu de echipă,care mă ajută să reușesc în diverse medii și să mă integrez cu ușurință în echipe de lucru.

În plus față de interesul meu pentru artă, sunt dedicat să contribui la comunitatea mea și să îmi aduc aportul în proiecte sau activități care susțin cauzele în care cred. Cu o dorință puternică de a învăța și de a crește, sunt motivat să ating și să depășesc obiectivele mele personale și profesionale.

Vezi mai multe

Limbi

Română Fluent

Rusă Nu cunosc

Engleză Comunicare

Studii: Elev(ă)

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Fără program

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".