CV № 429721 din 12 august 2024
Manager de oficiu

age 37 ani

Feminin

address Ștefan Vodă

10 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Comunicabila, atentă, capacitatea de a lucra în multitasking, responsabilă, punctuală, organizată, tind spre o creștere profesională stabilă.

Experiența profesională

Aprilie 2018 - Martie 2023
4 ani 11 luni

Arhivar,perceptor fiscal,manager de oficiu

primărie,SRL

Ștefan Vodă

În anii 2018-2023 am activat ca arhivar dar si perceptor fiscal în primaria din localitate.În calitate de arhivar eliberam actele necesare pentru iesirea la pensie a persoanelor ce au atins limita de virsta sau după stagiul lucrat.In calitate de perceptor fiscal am activat 6 luni eliberind avizurile de plata pentru persoanele fizice dar si ducind evidenta taxelor locale si a impozitelor pentru persoanele fizice.Din primavara anului 2023 si pina in prezent activez în calitate de manager de oficiu la o întreprindere agricola privata însusind platforma Cropiowise privind digitalizarea intreprinderilor mici si mijlocii,dar si elaborarea de acte specifice domeniul administrativ.

Limbi

Română Fluent

Rusă Comunicare

Studii: Superioare

Absolvit în: 2015

Universitatea pedagogica Ion Creanga

Facultatea: Învățămîntul primar

Specialitatea: Învătătoare clasele primare

Cursuri, training-uri

Absolvit în: 2023

Cursuri de formare in domeniul alegerilor în RM

Organizator: CICDE

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Permis de conducere

Categoria: B

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".