Receptioner

President Resort Hotel
Oraș: Chișinău
Studii: Superioare
Experiența de munca: Pina la 2 ani
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Hotelul President Resort încearcă să angajeze serviciul unui recepționer instruit, bărbat sau femeie, care va întâmpina oaspeții noștri la hotel, făcând rezervări pentru aceștia și răspunzând celorlalte nevoi ale acestora care sunt esențiale pentru confortul lor în timpul șederii lor la hotel.


RESPONSABILITĂȚI


Primiți oaspeții la hotel, întâmpinându-i cu căldură și asistând la întrebările lor și, de asemenea, răspundeți solicitanților prin telefon.
Informați oaspeții cu privire la serviciile și tarifele de cazare în hotel, faceți rezervări pentru oaspeți în funcție de nevoile lor și asigurați-vă că toate rezervările anulate sunt efectuate imediat pentru a evita confuzia.
Construiți relații și relații bune cu oaspeții pentru a-i face să se simtă confortabil și să abordeze orice reclamații pe care le-ar putea avea într-un mod foarte curtenitor pentru a proteja imaginea hotelului.
Păstrați evidențe clare și cuprinzătoare ale rezervărilor camerelor de oaspeți și ale tuturor facturărilor pentru responsabilitate și referințe viitoare.
Mențineți ordinea la recepție aranjând documentele corespunzător și menținând zona curată a recepției în orice moment pentru a evita agitația.
Participați la toate rutele de rezervare a camerelor, cum ar fi online, telefonice și în persoană, pentru a vă asigura că rezervările nu sunt lăsate suspendate, ci participate imediat pentru a menține activitatea hotelieră în funcțiune
Raportați managerului probleme de întreținere și funcționare defectuoasă pentru reparații rapide, pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților.


CERINŢĂ


Prezentați cunoștințe excelente despre serviciul pentru clienți.
Abilitati interpersonale bune.
Trebuie să fie ordonat.
Abilitatea de a îndeplini mai multe sarcini.
Abilități bune de gestionare a crizelor.
Candidații calificați trebuie să transmită CV-ul / CV-ul imediat pentru înscriere.
Telefon:
+3732238-37896
Persoana de contact:
Clichici At
E-mail:
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide