Lucru in germania, bulgaria, polonia,cehia

Privat №5280739, 8 iulie 2017
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Lucru in Germania, linga Berlin:
1. lucratori la hotel. Curatenia in cameri. Salariu - 9,80 euro brutto pe ora. Se ofera 200 ore pe luna. Se poate de luat orele in plus. Cunasterea limbei nu se cere. Se poate in cuplu. Urgent!!! Pasapoarte europene si biometric.
2. la constructia pentru lucrari interioare(внутренние отделочные работы). Salariu - 8-10 euro netto pe ora. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE.
3. lucrători in domeniul medical(sora sau frate medical). Salariu - 1200 euro curat la card. Lucru la casa de azil. Va ajutam cu actele de confirmare. Pasapoarte UE.
4. lucratori la fabrica de carton. Salariu - 8,50 euro netto pe ora. De strins lazi din carton. Cunasterea limbei nu se cere.Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.
5. lucratori la depozit de piese auto.Salariu - prima luna 6 euro, a doua luna 7 euro si urmatoarele 8 euro curat. Cunasterea limbei nu se cere.Pasapoarte UE.
6. lucratori in restaurant: servitori in toilet, sala, spalarea veselei. Traiul si mincarea gratis. Salariu- 800 euro.Cunasterea limbei nu se cere. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.
7. sofer cu cat. C,E. Salariu-1200 euro. Cazarea gratis. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE.
8. cusutorese. Salariu-1000 euro. Doua doamne profesioanale. Cunasterea limbei nu se cere. Pasapoarte UE.
9. soferi cu cat. B la "Hermes" sau DHL(posta). Salariu -1300 euro (fara impozite). Pasaport romin sau alt UE. Se poate permis de conducere moldovenesc. Contract oficial la un an si mai mult.
10. Servitori prin viceuri la magazine si supermarkete. Salariu- 800 euro.Traiul gratis.Pentru mincare se elibereaza 5 euro fiecare zi de munca. Pasaport romin sau alt UE. Contract oficial la un an si mai mult.

Bulgaria: Cunasterea limbei nu se cere.Pasapoarte UE. Urgent!!! Nu ma deranjati cu pasaport biometric.

Cehia: la combinatul de carne, la complexul agrar. Pasapoarte UE.

Lucru in Polonia se poate cu pasaport biometric:
La diferite depozite, uzine, fabrica, sere, cusutorese, soferi cu cat. B,C,E(fura), tractoristi, muncitori la constructii, sudori, electricieni, instalarea apeductului de apa si etc. Contrac la 6 luni cu prelungire. Sunt ofertele la 3 luni.
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide