Lider de schimbare a biroului din față

Goring Hotel №5085482, 16 mai 2017
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Buna! Sunteți un individ care este de ieșire, vesel, iubesc serviciul de relații cu clienții, precum și întâlni oameni noi și interesante în fiecare zi? Deși nu vă gândiți să vă alăturați aici la The GORING, suntem unul dintre cei mai mari investitori în hotel și GORING Hotel International se extinde rapid ca lider în industria ospitalității. Goring Quintessentially Luxury Hotel caută să angajeze un "Front Desk Shift Leader", care va fi responsabil pentru a oferi clienților servicii excelente pentru clienți. Membrii echipei noastre sunt pasionați de pasionați care știu cum să meargă deasupra oricărei așteptări a oaspeților noștri, menținând în același timp un nivel excepțional de ospitalitate și profesionalism.
SARCINI SI RESPONSABILITATI:
> Asigurați-vă că operațiunile de pe birou funcționează fără probleme în mod profesionist în orice moment.
> Să supravegheze colaboratorii recepției pentru a se asigura că toate politicile, procedurile, reglementările și standardele hotelului sunt respectate.
> Asistă Recepționiștii, Operatorul, Grefierii, agenții de rezervări, agenții Bell și alte departamente cu orice întrebări sau solicitări.
> Monitorizează performanța personalului cu evaluări de performanță și probleme de disciplină.
> Asigurați-vă că zilnic toate formele de comunicare sunt utilizate la capacitate maximă și informația relevantă este predată la următoarea schimbare prin intermediul schimbului și briefing-urilor.
> Face recomandări pentru aspecte legate de instruire atunci când se dezvoltă neconcordanțe la recepție.
> Pregătește și efectuează întâlniri zilnice înainte de schimbare, comunică eficient cu toți
Personalului și le furnizează toate informațiile necesare.
> Asigurați-vă check-in și check-out fără probleme de la toți oaspeții și gestionarea corectă a tuturor conturilor clienților.
CALIFICARE:
- Experiența în domeniul ospitalității
- orientare puternică a oaspeților Foarte responsabil. O experiență de cel puțin un an în industria ospitalității internaționale
- Experiența anterioară într-un rol similar este esențială pentru expunerea hotelului / stațiunii de 5 stele foarte dorită.
- Abilitati excelente de comunicare
- Abilități bune de servicii pentru clienți
- Abilitati interpersonale bune.
- Trebuie să fie ordonată.
- Abilitatea de a ocupa mai multe sarcini.
- Bune abilități de gestionare a crizelor
BENEFICII:
Salariu excelent și negociabil, formare profesională și calificări oferite de Hotel GORING, bonus suplimentar, asigurare de sănătate / viață, cheltuieli de relocare, cazare familială / cazare unică.
Deci, dacă credeți că aveți ceea ce este necesar să vă alăturați echipei noastre câștigătoare, ne va plăcea să auzim de la dvs. Trimite-ne CV-ul dvs. / RESUME pentru procesarea rapidă a aplicației.
Persoana de contact:
David Morgan
E-mail:
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide